Pagina wordt geladen ...
Tank bij Klok, Schutstraat 187, 7907 CE Hoogeveen

TankbijKlok: 06:00 tot 23:00 uur (24 uurs service aanwezig), LunchroombijKlok: 06:00 tot 20:00 uur, AutowassenbijKlok: 08:00 tot 19:00 uur.

TankbijKlok, meer dan alleen tanken

Bestelling plaatsen LunchroombijKlok

TankbijKlok

TankbijKlok is meer dan alleen een benzinepomp. Het is een wereld vol verrassingen op het gebied van mobiliteit. Met naast het pompstation een Shop, een Delifrance Corner, een Autowasstraat en een Aanhangerverhuur. Alles is gericht op service en klantvriendelijkheid. Daarom belandt het Tankstation regelmatig in de Landelijke Top 3 van Beste Shell Stations. In 2013 waren we zelfs het Beste Shell Station van Nederland!

TankbijKlok staat bekend om de scherpe prijzen, de messcherpe aanbiedingen en de spraakmakende acties. Niet alleen het Kwartje van Klok. Maar ook de verse broodjes, de andere spaarsystemen, de 65+-dagen, de Hulp Service, de Heilige Koeien aan de pomp, de Bloemenkraam met Moederdag. Bij ons is altijd wel iets te beleven.

Bij ons Tankstation kunt u 24 uur per dag, 7 dagen van de week, 365 dagen per jaar tanken. Pomp 3 en 4 zijn voorzien van een betaalautomaat. Daardoor kan dag-en-nacht met een bankpas betaald worden. Voor alle brandstoffen, behalve LPG. Bij iedere tankbeurt, wanneer dan ook, spaart u ook nog eens gratis Airmiles!

 

 

TankbijKlok
24 uur per dag tanken voor de scherpste prijzen

Bij ons kunt u dag-en-nacht tanken bij pomp 3 en/of 4. Daarnaast spaart u bij iedere tankbeurt ook nog voor gratis Airmiles, onze periodieke acties en natuurlijk het Kwartje van Klok! Bij elke 25 liter een ontvangt u een gratis Kwartje van Klok. Bij 10 kwartjes gratis autowassen! Zo goedkoop tankt u nergens...

AutowassenbijKlok
Met de nieuwste technieken uw auto weer als nieuw

Ons team start het wasproces met eerst uw auto voor te wassen. Pure ambacht dus. Daarna volgt een proces waarbij we gebruik maken van osmose techniek (bronwater zonder kalk en dus geen witte strepen) en wasborstels voorzien van foam en textiel. En u heeft de mogelijkheid uw auto overdekt te stofzuigen.

ShopbijKlok
Verrassend, kwaliteit en beleving!

Naast een ruim assortiment zoetwaren, chocolade, gekoelde dranken en uiteraard Shell smeermiddelen hebben we een unieke bloemenhoek waarin we u (naast de prachtige boeketten) ook kadoartikelen aanbieden die u nergens anders zult aantreffen. We stellen ze namelijk zelf samen! Ook voor mindere dagen zorgen we voor u met zelfverzorgende medicijnen.

LunchroombijKlok
Van biefstuk met brood tot gezonde maaltijdsalades

Ons team serveert in onze stijlvolle en gezellige Lunchroom iedere dag versgebakken broodjes en de lekkerste lunchgerechten zoals biefstuk in jus, saté van kipdij of een heerlijke uitsmijter. Maar ook snacks zijn vertegenwoordigd zoals een gehaktbal, gehaktstaaf of kroket. En we hebben gratis WiFi.